Koirahoitola

Koiralassa on 11 kaakeloitua asuntoa. Asuntojen koot vaihtelevat ja se valitaan koirasi tarpeiden mukaan. Jokaisesta asunnosta on tarvittaessa pääsy ulkotarhaan. Näin arka tai agressiivinenkin koira voi ulkoilla helposti hoitojakson aikana.

Väliseinät ovat niin korkeita, että koirat säästyvät naapureiden näkemiseltä niin sisällä kuin ulkonakin. Tilaviin asuntoihin saa ja kannattaakin tuoda omia esineitä, petejä ja leluja, jotta koira tuntee olonsa tutuksi ja turvalliseksi.

Asunnoissa on valmiina makuualustat sekä ruoka- ja juoma-astiat. Pedit pidetään puhtaina ja asunnot pestään kerran päivässä, tarvittaessa useamminkin.

Ruokailu ja lenkkeilyajankohtia on 4 kertaa päivässä, joista sovitaan ajankohdat jotka muistuttavat arkipäiviänne parhaiten. Näin vältämme turhaa muutoksista ja arkirutiineista poikkeamisesta aiheutuvaa stressiä. Toivomme myös että tuotte koiralle ruoat mukana, jottei koira turhaan altistu vaihtuvan ruoan vuoksi ruoansulatushäiriöille, ja hoitojakso on myös koiralle mieleinen kokemus.

Lääkehoito tai muut erityistoiminpiteet eivät ole este hoidolle, kun niistä erikseen sovitaan.  

Pennut rokotukset saatuaan ja juoksuiset nartut ovat sallittuja, mutta juoksuaikaisista nartuista perimme lisähinnan.

Ropin eläintarha: Kennel

Turkisvanhempana oleminen ei ole koskaan helppoa työtä. Lemmikkien kunnollinen hoitaminen vaatii paljon vastuuta ja omistautumista. Onko sinulla koira, kissa tai jopa kala, he kaikki tarvitsevat jatkuvaa hoitoa pitääkseen heidät onnellisina ja terveinä. 

PEts tarvitsevat ruokaa, vettä, koulutusta, eläinlääkäri käyntiä, liikuntaa, ja paljon rakkautta. Sinun vastuullasi omistajana on tarjota heille näitä asioita, ja he maksavat sinulle takaisin rakkaudella ja onnella. 

Jotkut ihmiset ostavat lemmikkejä vain niiden saamiseksi. He eivät ota huomioon työtä ja vastuuta, jota tarvitaan pitämään pörröisten ystäviensä sisältöä. 

Jotkut näistä asioista ovat jättää heidät yksin ja sidottuiksi pitkäksi aikaa, käymättä eläinlääkäriin tai saamaan tarpeeksi liikuntaa. Jos et ole valmis sitoutumaan lemmikin kanssa, voi olla parasta lykätä sen hankkimista. 

Vaikka oletkin erittäin omistautunut omistaja, on hetkiä, jolloin sinun on jätettävä lemmikkisi taakse. Voit valita matkan tai mennä lemmikkieläinten vapaalle alueelle. Voi olla huolestuttavaa jättää lemmikkisi yksin kotiin tai muiden ihmisten kanssa. Olet jatkuvasti huolissasi heistä ja mietitkö, pärjäävätkö he kunnossa. Täällä kuvaan tulevat ammattimaiset lemmikkieläinten kennelit. 

Voi olla vaikea jättää lemmikkisi kenneliin hetkeksi, mutta tee parhaansa valitsemaan hyvä tila. Tutki heidän mukavuuksiaan ja palveluitaan ja liitä ne koirasi tarpeisiin. Voit myös soittaa eteenpäin ja esittää mahdollisia kysymyksiä. Pitkällä aikavälillä lemmikin jättäminen arvostettuun kenneliin hyödyttää myös heitä ja itseäsi. 

Täällä Ropin eläintarhassa teemme yhteydenottoon lemmikkisi kanssa. He tuntevat olevansa poissa kotoa korkealaatuisten kenneleidemme ja ympärivuorokautisen hoidon kanssa. Voit luottaa meihin huolehtimalla rakkaista turkisvauvoistasi heidän kunnostaan ​​riippumatta. Sinun tarvitsee vain ottaa yhteyttä meihin ja voimme varata varauksen aikaisintaan. 

Kennelimme pohjakerroksessa on 11 laatoitettua huoneistoa, jotka sopivat koirille. Jokaisesta huoneistosta on pääsy nurmialueelle, jotta he voivat nauttia auringosta. Toisessa kerroksessa meillä on 15-paikkainen kissala kissan ystävillesi. 

Kaikki lemmikit nauttivat omasta sängystään ja yksityisestä alueestaan ​​levätä. Jokaisessa huoneistossa on myös väliseinät kaikkien erottamiseksi, mikä on ihanteellinen erityisesti ahdistuneille ja sosiaalisesti haastetuille lemmikeille.

Jos järjestät lemmikkisi pysyvän luonamme, heillä on myös oma tila ja välttämättömät välineet. Tämä sisältää ruoka- ja vesikulhon sekä makuupatjat, jotka puhdistetaan tarvittaessa kerran päivässä tai useammin. 

Kennelimme neuvoo, että otat koirasi suosikkiesineet, kuten lelut tai tyynyt, antamaan heille tutun tunteen, vaikka he olisivat eri paikassa. Sama koskee heidän ruokaansa ja lääkkeitään, koska emme halua heidän ruoansulatuskanavansa säätyvän tuntemattoman ruoan takia. 

Päivittäin meillä on tiukka rutiini pitää kaikki järjestyksessä. Ateriat annetaan samaan aikaan joka päivä, ja kaikki lemmikit osallistuvat lenkkeilyyn ja liikuntaan. Jos lemmikilläsi on sairauksia tai allergioita, on parasta ilmoittaa siitä meille mahdollisimman pian. Kaiken tämän lisäksi voit olla varma, että lemmikkisi pitää hauskaa ja että hänelle kiinnitetään säännöllisesti huomiota pitääkseen heidät onnellisina. 

Mitä muistaa jätettäessä lemmikkisi luoksemme

Yksi vaikeimmista päätöksistä on lemmikin jättäminen taakse. Kun haluat lähteä matkalle tai käydä lemmikkivapaalla vyöhykkeellä, sinun on jätettävä lemmikkisi kotiin tai sijoitettava kenneliin sillä välin. Lemmikkisi on perheenjäsen, ja on normaalia olla ahdistunut jätettäessä heidät. 

Haluat varmistaa, että he ovat terveitä ja pysyvät onnellisina, vaikka olisitkin poissa. Tämä voi olla mahdollista, jos valitset meidät täällä Ropin eläintarhassa. Jos haluat lisätietoja, tutustu asioihin, jotka sinun on muistettava jätettäessä lemmikkisi meille: 

 1. Lemmikkisi on rokotettava.
  Muista, että kennelissä on myös muita koiria ja kissoja. Ennen kuin jätät lemmikkisi luoksemme, on tärkeää suorittaa rokotukset ja lääkitys ensin. 

Henkilökuntamme pyytää sinulta päivitetyn kopion rokotustietueestaan ​​ennen kuin heidät päästetään laitokseen. Tämän käytännön tarkoituksena on suojata lemmikkisi ja muita kanssamme oleskelevia koiria ja kissoja. 

 1. Kerro meille allergioista tai sairauksista.
  Tämä on toinen tärkeä asia, joka on syytä muistaa, koska haluamme ensin tietää heidän sairaushistoriastaan. Päivityksen antaminen antaa meille käsityksen siitä, mitä meidän on tehtävä, jotta lemmikkisi saa tarvitsemansa. 

Esimerkiksi, jos koirallasi on taipumus saada kennel-yskä tai vilustuminen, tiedämme, että ne on eristettävä ja pidettävä kodikkaassa ilmapiirissä. Anna tarvittaessa myös heidän reseptinsä ja lääkkeensä.

 1. Suosimme sosiaalisia lemmikkejä mahdollisimman paljon.
  Voit olla varma, että laitoksessamme on muita koiria ja kissoja, joten mieluummin nousemme sosiaalisiin lemmikkeihin. Tämä on niin, että he voivat seurustella muiden kanssa, eikä heillä ole ongelmia pelata ja käyttää päivittäin. 

Jos lemmikkisi ei ole koulutettu sosiaalisesti, meidän on tuotava hänet erikseen liikuntaan ja annettava heidän olla mukava asunnossaan. 

 1. Tuo oma ruoka ja lelut
  Haluamme lemmikkisi tuntevan olonsa onnelliseksi ja kotona. Siksi suosittelemme asiakkaitamme tuomaan omat ruoat ja lelut. Lemmikkisi tuntee tutun tunteen, kun hän näkee omat lelunsa ja pelkää vähemmän uutta ympäristöä. Heidän ruoansulatuskanavansa hyötyvät myös tutusta ruoasta, eikä heidän tarvitse sopeutua liikaa. 
 2. Aseta kaulus lemmikillesi
  Toinen tärkeä asia on muistaa, että pidät kaulusta lemmikkisi kanssa. Tähän on sisällytettävä heidän nimi, ikä ja yhteystietosi hätätilanteissa. 

Voit luottaa meihin Ropin eläintarhassa, jotta voimme seurata lemmikkiäsi ja varmistaa heidän turvallisuutensa aina. Haluamme kuitenkin olla varmoja siitä, että heillä on kaulus, jos jotain tapahtuu. 

 1. Anna luettelo muistutuksista, jotka haluat antaa hoitajillemme
  . Työntekijämme ovat koulutettuja ja tietävät, mitä he tekevät eläinten hoidossa. Haluamme kuitenkin myös sinun olevan tyytyväinen, kun jätät lemmikkisi meille. 

Tee luettelo muistutuksista ja tiedoista, jotka meidän on tiedettävä, ja jätä se lemmikkisi huoltajalle. Tämä antaa käsityksen siitä, miten meidän tulisi kohdella heitä ja saada heidät tuntemaan mahdollisimman onnellisia. 

 1. Ole erityisen varovainen lemmikkien suhteen, joilla on erillis ahdistusta.
  On täysin normaalia, että lemmikkeillä on ahdistuneisuushäiriö ja surullinen olo, kun omistajat ovat poissa. Jos haluat lähteä ilman heitä, varmista ensin. Tämä voidaan tehdä viettämällä ylimääräistä aikaa heidän kanssaan, ennen kuin lähdet, kuten halata tai leikkiä heidän kanssaan pidempään. 

Kun jätät heidät kenneliin, suosittelemme jättämään pesemättömän vaatetuotteen, jota käytit. Esimerkiksi edellisenä päivänä käyttämäsi paita voitaisiin sijoittaa heidän huoneistoonsa. Tuttu haju lohduttaa lemmikkiäsi ja vakuuttaa heille, että olet palaamassa pian. 

 1. Sano rauhallinen hyvästit lemmikillesi
  . Boarding-kenneliin meneminen voi olla vaikeaa sekä sinulle että lemmikillesi. Ymmärrämme, että kaipaat toisiasi, mutta on hyvä pitää mielessä hyvästit. 

Ennen kuin lähdet, sano hyvästit lemmikkisi heiluttamalla tai taputtamalla häntä päähän. Jos teet suuren esityksen asioista, he tuntevat ahdistuksesi ja tuntevat samoin. 

Tietoja Ropin eläintarhasta

Roppi Zoo on eläinsuoja Vihdessä. Henkilökuntamme varmistaa, että tilat ja palvelut ovat vain parasta rakkaillesi lemmikkeille. Ymmärrämme, millaista on huolehtia niin paljon näistä pörröisistä ystävistä, minkä vuoksi haluamme sinun olevan mukava jättää heidät meille. 

Voit olla varma, että pörröisellä ystävällesi on parasta aikaa huipputekniikkamme ja omistautuneen henkilökuntamme kanssa. Jos olet kiinnostunut varaamaan majoituksen, ota rohkeasti yhteyttä osoitteeseenota yhteyttä roppi@roppi.fi jahenkilökuntaamme.