Koirahoitola

Koiralassa on 11 kaakeloitua asuntoa. Asuntojen koot vaihtelevat ja se valitaan koirasi tarpeiden mukaan. Jokaisesta asunnosta on tarvittaessa pääsy ulkotarhaan. Näin arka tai agressiivinenkin koira voi ulkoilla helposti hoitojakson aikana.

Väliseinät ovat niin korkeita, että koirat säästyvät naapureiden näkemiseltä niin sisällä kuin ulkonakin. Tilaviin asuntoihin saa ja kannattaakin tuoda omia esineitä, petejä ja leluja, jotta koira tuntee olonsa tutuksi ja turvalliseksi.

Asunnoissa on valmiina makuualustat sekä ruoka- ja juoma-astiat. Pedit pidetään puhtaina ja asunnot pestään kerran päivässä, tarvittaessa useamminkin.

Ruokailu ja lenkkeilyajankohtia on 4 kertaa päivässä, joista sovitaan ajankohdat jotka muistuttavat arkipäiviänne parhaiten. Näin vältämme turhaa muutoksista ja arkirutiineista poikkeamisesta aiheutuvaa stressiä. Toivomme myös että tuotte koiralle ruoat mukana, jottei koira turhaan altistu vaihtuvan ruoan vuoksi ruoansulatushäiriöille, ja hoitojakso on myös koiralle mieleinen kokemus.

Lääkehoito tai muut erityistoiminpiteet eivät ole este hoidolle, kun niistä erikseen sovitaan.  

Pennut rokotukset saatuaan ja juoksuiset nartut ovat sallittuja, mutta juoksuaikaisista nartuista perimme lisähinnan.