Kissahoitola

Kissala sijaitsee hoitorakennuksemme yläkerrassa. Yhteensä kissa-asuntoja on 15, mutta yhteen asuntoon mahtuu perheen useampikin kissa.

Suuret avarat tilat kylpevät valossa, josta kissat voivat nauttia lasiovin suljetuissa tarhoissaan. Asunnot ovat kolmetasoiset ja niissä on luonnonpuita kynsien hoitoa varten. Pehmoiset pedit takaavat kissanpäivät myös hoidossa. 

Asunnot ovat jopa 2 metriä korkeat, joten tilaa riittää myös omille tutuille tavaroille ja kuljetusbokseille.

Jokaisessa asunnossa on oma ilmanvaihtoventtiili, ja ilmastointi pitää lämpötilan sopivana. Ruokinta tapahtuu tarvittaessa erillisen ruokintaluukun kautta. 

Kissala siivotaan kahdesti päivässä, jolloin myös hiekat puhdistetaan. Ruoka- ja juoma-astiat puhdistetaan ruokailun yhteydessä.

Kissasi lääkehoito tai muut erityistoiminpiteet ei ole ongelma niistä erikseen sovittaessa.

Ropin eläintarha: Kissan hoito

Miljoonat ihmiset ympäri maailmaa rakastavat kissoja. Nämä pörröiset kissat vangitsevat omistajiensa sydämet käyttäytymisensä ja kykynsä vuoksi tehdä kaikesta ihastuttavaa. Riippumatta siitä, kiipeilevätkö he hyllyjen päälle tai murravat vartaloasi vasten, ei ole mikään salaisuus, että kissat ovat suosittuja kotieläimiä. 

Ihmiset sanovat, että olet joko koira tai kissa henkilö. Koiran sanotaan olevan aktiivinen ja lähtevä, kun taas kissan omistajan sanotaan olevan introvertti ja mielialan. Riippumatta siitä, mikä mieltymyksesi on, yleinen ajatus on, että lemmikit tekevät ihmisistä onnellisia. 

Ne tarjoavat sinulle iloa ja typeryyttä riippumatta tunnelmasta. Jos tunnet olosi kuluneeksi pitkän työpäivän jälkeen, voit olla varma, että lemmikkisi tervehtii sinua suudelmilla heti saapuessasi. 

Rakastamme täällä Roppin eläintarhassa sekä kissan että koiran kumppaneitamme. He saavat yhtä paljon huolta ja huolta talonmiehiltämme. Pidämme koiria ja kissoja kuitenkin erillisillä lennolle, jotta ne olisivat turvallisia. 

Kasvatustilamme on tilamme yläkerrassa, ja siinä on 15 huoneistoa. Ihannetapauksessa yhdellä kissalla voi olla asunto itselleen, mutta kun kissat ovat hyvin sosiaalisia, laitamme kaksi tai kolme niistä yhteen tilaan. 

Kasvatustilat ovat tilavia ja hyvin valaistuja. Kahden metrin kattotilalla voit jopa tallentaa kissasi kuljetushäkin ja muita henkilökohtaisia ​​asioita. Tiedämme myös, että kissat ovat uteliaita ja rakastavat nähdä ympäristöään, joten varmistimme, että kaikki ovet ovat lasia. Kissan asiakkaamme voivat nauttia omista kissapuistaan ​​ja henkilökohtaisista sängyistään levätä päivän aikana.

Jokainen huone on hyvin ilmastoitu, ja yksilöllinen ilmastointi on optimilämpötilassa. Nämä huoneet sekä ruoka- ja vesisäiliöt puhdistetaan kahdesti päivässä sen jälkeen, kun kissoille on annettu ateria. Jos kissasi tarvitsee ottaa tiettyjä lääkkeitä, ota yksinkertaisesti yhteyttä henkilökuntaamme ja lisätään se kissasi päivittäiseen aikatauluun. 

Tietoja Ropin eläintarhasta

Lemmikkisi yksin jättäminen ei ole koskaan helppoa. On kuitenkin tullut aika, jolloin sinun on toteutettava järjestelyt, jotta he pysyvät muualla. Ropin eläintarhan laitoksemme tarjoaa lemmikkisi parhaimmat mukavuudet ja hoidon, joka auttaa pitämään heidät onnellisina ja hyvin hoidettuina.

Olitpa lähtemässä työhön päiväksi tai lomalle, voit luottaa siihen, että hoitajamme käyttävät aikaa ja huomiota lemmikkiin. Meillä on päivittäiset aikataulut aterioihin, liikuntaan ja seurusteluun muiden kanssa. Jos olet kiinnostunut varaamaan majoituksen kanssamme, ota yhteyttä edustajamme osoitteeseen roppi@roppi.fi.