Koirala

Kissala

Koiralassa on 11 kaakeloitua asuntoa. Asuntojen koot vaihtelevat ja se valitaan koirasi tarpeiden mukaan. Jokaisesta asunnosta on pääsy ulkotarhaan. Näin arka tai agressiivinenkin koira voi ulkoilla helposti hoitojakson aikana.

Väliseinät ovat niin korkeita, että koirat säästyvät naapureiden näkemiseltä niin sisällä kuin ulkonakin. Tilaviin asuntoihin saa ja kannattaakin tuoda omia esineitä, petejä ja leluja, jotta koira tuntee olonsa tutuksi ja turvalliseksi.

Asunnoissa on valmiina makuualustat sekä ruoka- ja juoma-astiat. Pedit pidetään puhtaina ja asunnot sekä ulkotarhat pestään kerran päivässä, tarvittaessa useamminkin.

Ruokailu ja lenkkeilyajankohtia on 4 kertaa päivässä, joista sovitaan ajankohdat jotka muistuttavat arkipäiviänne parhaiten. Näin vältämme turhaa muutoksista ja arkirutiineista poikkeamisesta aiheutuvaa stressiä. Toivomme myös että tuotte koiralle ruoat mukana, jottei koira turhaan altistu vaihtuvan ruoan vuoksi ruoansulatushäiriöille, ja hoito jakso on myös koiralle mieleinen kokemus.

Lääkehoito tai muut erityistoiminpiteet eivät ole este hoidolle, kun niistä erikseen sovitaan. Myös ongelmakoirat ja eroahdistuksesta kärsivät koirat ovat tervetulleita sovittaessa.

Pennut rokotukset saatuaan ja juoksuiset nartut ovat sallittuja, mutta juoksuaikaisista nartuista perimme lisähinnan.

 

Kissala sijaitsee hoitorakennuksemme yläkerrassa. Yhteensä kissatarhoja on 15, mutta yhteen tarhaan mahtuu perheen useampikin kissa.

Suuret avarat tilat kylpevät valossa, josta kissat voivat nauttia lasiovin suljetuissa tarhoissaan. Tarhat ovat kolmetasoiset ja niissä on luonnonpuita kynsien hoitoa varten. Pehmoiset pedit takaavat kissanpäivät myös hoidossa.

Tarhat ovat jopa 2 metriä korkeat, joten tilaa riittää myös omille tutuille tavaroille ja kuljetusbokseille.

Jokaisessa tarhassa on oma ilmanvaihtoventtiili, ja ilmastointi pitää lämpötilan sopivana. Ruokinta tapahtuu tarvittaessa erillisen ruokintaluukun kautta.

Kissala siivotaan kahdesti päivässä, jolloin myös hiekat puhdistetaan. Ruoka- ja juoma-astiat puhdistetaan ruokailun yhteydessä.

Kissasi lääkehoito tai muut erityistoiminpiteet ei ole ongelma niistä erikseen sovittaessa.