TUONTI JA HAKU

Lemmikin tuonti ja haku joka päivä 10.00-12.00 tai 17.00-19.00 välisinä aikoina. Päivähoidossa tuonti ja haku ajalla 8.00-20.00.

HINNOITTELU JA LASKUTUS

Hinnoittelu vuorokausi on minimissään yö, maksimissaan 24 tuntia. Päivähoidossa maksimissaan 10 tuntia. Hoitojakso maksetaan lemmikkiä hoitoon tuotaessa. Maksuvaihtoehtoina käteinen ja yleisimmät pankki- ja luottokortit.

PERUUTUSEHDOT

Hoitojakso tulee peruuttaa 24 tuntia ennen hoitojakson alkamista, sesonkiaikoina* 7 vrk ennen. Mikäli hoitojakso peruutetaan tämän jälkeen, veloitamme hoidosta voimassa olevan hinnaston mukaan 3 vuorokauden hoitomaksun. Mikäli hoitojakso keskeytyy ei-hoitolasta johtuvista syistä, veloitetaan hoitojakso varatun ajan mukaisesti.

JUOKSUAIKA

Yleisen rauhan säilyttämiseksi ja urosten hyvinvoinnin takia, emme ota hoitoon juoksuaikaisia narttuja. Mikäli juoksu alkaa hoitojakson aikana, veloitamme juoksuaikalisää 10€/vrk. Pyydämme narttujen omistajia huomioimaan, että juoksuaika jatkuu myös vuodon loputtua vielä noin viikon ajan.

Hinta sisältää:

 Koirat

  • Asunto josta tarvittaessa käynti omaan ulkotilaan
  • Vesi- ja ruoka-astiat
  • Puhtaat makuualustat (pestään tarvittaessa hoitojakson aikana)
  • Ruokinta ja lenkitys (max. 3 krt/pv) yksilöllisen suunitelman mukaan (HUOM! Omat ruoat mukaan!)
  • Tarvittaessa lääkitys ja erikoishoito/-ruoka

 Kissat

  • 3-tasoinen tarha
  • Vesi- ja ruoka-astiat
  • Ruokinta yksilöllisten tarpeiden mukaan (HUOM! Omat ruoat mukaan!)
  • Tarvittaessa lääkitys ja erikoishoito/-ruoka
  • Puhtaat kissanhiekat

* Sesonkiaika on koulujen loma-ajat ja juhlapyhät

Ropin eläintarha: Hinnasto

Lemmikkisi jättäminen muiden ihmisten käsiin voi olla vaikeaa, varsinkin jos aiot mennä töihin joka päivä tai lomalle. Et halua muuta kuin parasta turkisvauvallesi ja haluat heidän olevan kunnossa, vaikka oletkin mailin päässä. Siksi jotkut ihmiset päättävät tuoda lemmikkinsä majataloon tai lemmikkieläinten päivähoitoon. 

Jotkut ihmiset vastustavat lemmikkien tuomista majataloihin, koska heidän mielestään se on riskialtista ja kallista. Näin ei kuitenkaan ole, varsinkin jos löydät hyvän tilan. Tietyt paketit tai tarjoukset voivat auttaa sinua säästämään rahaa, varsinkin jos aiot nousta lemmikkisi usein. Löydät myös paljon tiloja, joilla on erinomaiset palvelut ja korkeasti koulutettu henkilökunta. 

Täällä Ropin eläintarhassa haluamme antaa lemmikkisi parhaan kokemuksen poissa kotoa. Vaikka voi olla vaikeaa olla erillään, voit olla varma, että turkisvauvasi on turvassa kanssamme. Palvelumme ovat laadukkaita ja niitä voidaan käyttää kohtuulliseen hintaan. 

Boarding-palveluihimme otamme lemmikkejä joka päivä klo 10.00–12.00. Niille, jotka haluavat käyttää päivähoitopaketteja, hyväksymme lemmikkieläimet myösklo 8.00 alkaen päivittäin. Maksun suhteen veloitamme päivittäin suoritettujen palveluiden perusteella. Voit maksaa käteisellä tai muilla merkittävillä Suomessa hyväksytyillä luotto- ja maksukorteilla. 

Koirille paketit sisältävät pääsyn huoneistoon vesi- ja ruokasäiliöineen. Heille toimitetaan myös puhtaat nukkumatot ja hyvin ilmastoitu huone. Koirat saavat myös mennä ulos nauttimaan omasta ulkotilastaan ​​vähintään kerran tai kahdesti päivässä, erityisesti aterioiden jälkeen. 

Kissoille heidän huoneistot sijaitsevat laitoksemme yläkerrassa. Heillä on siellä 3-tasoiset kissapuut sekä ruoka- ja vesiastiat. Huoneet on valmistettu lasiseinistä ja ilmastoitu ilmastoidulla lämpötilalla.

Tietoja Ropin eläintarhasta

Roppi Zoo on suomalainen eläintarha ja lemmikkieläinten päivähoito. Olemme erikoistuneet tarjoamaan pörröisille asiakkaillemme alueen parhaat majoitus- ja päivähoitopalvelut. Hyväksymme koiria ja kissoja päivittäin ja hoidamme päivittäin yli 30 eläintä. 

Uusimmilla tiloilla päiväkotimme tekee kaikkensa varmistaakseen, että rakkaalla turkisvauvallasi on paras aika poissa kotoa. Talonmiehemme ovat päteviä ja asiantuntijoita tekemisessään. Voit olla varma, että he hoitavat lemmikkisi rakkaudella ja huolella. Jos olet kiinnostunut varaamaan majoituksen kanssamme, älä epäröi lähettää meille sähköpostia osoitteeseen roppi@roppi.fi