Suunnittele eteenpäin, kun nouset lemmikkisi luo Ropin eläintarhaan

Aina kun matkustat kaukaisiin kohteisiin työstä tai vapaa-ajasta, sinun on todennäköisesti jätettävä lemmikkisi taakse. Lemmikkisi olisi stressaavaa mennä kanssasi näille matkoille; puhumattakaan kustannukset voivat nousta suuriksi kuljetettaessa eläimiä. Tämä jättää sinulle lemmikkieläinten majoituksen, johon rakas kumppanisi voi yöpyä päivinä, jolloin et ole lähellä. 

Oikean lemmikkimajoituksen valitseminen voi olla vaikeaa varsinkin kun jätät lemmikkisi ensimmäisen kerran muutamaksi päiväksi. Onneksi sinulle Roppi Zoo on huippuluokan lemmikkimajoitus, jossa on mukavuuksia, joista lemmikkisi voivat nauttia! Sinun ei tarvitse huolehtia rakkaasta lemmikistäsi, kun olet poissa, koska he ovat hyvissä käsissä kanssamme. 

Ropin eläintarhan lennolle pääsyn vaatimuksetlaatineet

Jotta lemmikkisi saisi parhaan mahdollisen hoidon, olemmejoitain asioita, joista sinun on huolehdittava ennen kuin pudotat heidät laitoksellemme. Jokaisella lemmikillä on erityistarpeita, jotka vain omistajat voivat täyttää, joten sinun on valmisteltava seuraava: 

  1. Lemmikkieläinten arviointi

Vaadimme omistajia tuomaan lemmikkinsä ennen majoituspäivää katsomaan, miten he reagoivat tiloihin. Kaikki lemmikit eivät voi välittömästi lämmetä uusiin paikkoihin ja joskus ne voivat olla ärtyneitä. Emme halua, että ongelmia tapahtuu, kun olet poissa, joten meidän on testattava vedet lemmikkisi ja kaikkien muiden laitoksessa olevien turvallisuuden vuoksi. 

  1. Aikataulu aina etukäteen

Huomaa, että sisäänkirjautumisvarauksia ei voida järjestää, koska lemmikkieläimet on arvioitava ennen sisäänkirjautumista. Jos haluat jättää lemmikkisi meille, kun olet poissa kaupungista, on parasta ajoittaa se kaksi tai kolme viikkoa etukäteen. Olisi parempi, jos varaus suunnitellaan kuukausia eteenpäin, jotta Ropin eläintarhan henkilökunta voi valmistautua lemmikkisi majoitukseen etukäteen. 

  1. Päivitä rokotukset ja lemmikkieläinten lääkärintodistukset Lemmikkiin

nouseminen majoituksemme tarkoittaa, että he ovat seurustelussa muiden eläinten kanssa. Et voi koskaan olla liian varovainen pörröisen kumppanisi kanssa. Siksi on parasta päivittää heidän rokotuksensa. Tämä voi varmistaa lemmikkisi sekä muiden Roppin eläintarhassa majoitettavien eläinten turvallisuuden. 

  1. Tunnistaminen on tärkeää

ennen kuin jätät lemmikkisi, varmista, että heidän tunnistetiedot on asetettu. Se on yksi kriittisimmistä vaatimuksista, jotka sinun on täytettävä ennen lemmikkisi aikataulunmukaista nousua. Varmista, että lemmikkisi paperit ja mikrosiru päivitetään ja toimivat oikein. 

Jätä lisäksi nimesi, lemmikkisi nimi, puhelinnumero ja kotiosoite johonkin lomakkeeseemme, jotta voimme pitää yksityiskohtaista kirjaa. Liitä mukaan myös hätäyhteystiedot itsesi lisäksi, joille voimme soittaa hätätilanteessa.