Roppi Zoo: Vinkkejä eläinten vaalimiseen Metakuvaus

Eläimenvaatii sitoutumista ja omistautumista sen varmistamiseksi, että heitä rakastetaan ja hoidetaan kunnolla. Se ei pääty vain siivoamiseen heidän jälkeensä tai aterioiden antamiseen säännöllisesti. Jos et tiedä mistä aloittaa, tässä muutamia vinkkejä, jotka voivat auttaa sinua:

Kissat

Paras tapa lähestyä eläintenhoitoa on tutustua lemmikkisi persoonallisuuteen, jotta voit määrittää sopivan tavan hoitaa niitä. Esimerkiksi jotkut kissat käyttävät ruokaa vain nälkäisenä, kun taas toiset yleensä syövät liikaa. 

Kun tiedät kissasi käyttäytymisen, voit selvittää, mitkä menetelmät toimisivat parhaiten, kuten pitää aikataulu siitä, milloin ruokakuppi on täytettävä uudelleen, jotta kissasi ei hiero liikaa.

Asiantuntijat ehdottavat, että kissat pidetään parhaiten sisätiloissa välttääkseen olosuhteita, jotka voivat vahingoittaa niitä. Voit ostaa erilaisia ​​kissan leluja pitääksesi kissasi viihdytettynä sisätiloissa. On kuitenkin myös hienoa antaa heille kaulus, jotta ne voidaan helposti tunnistaa, jos he eksyvät. 

Samoin kuin koirat, kissat on myös vietävä eläinlääkärille madonpoistoon ja rokotuksiin. Jos kissasi on vanhempi, vie se säännöllisiin tarkastuksiin joko kerran tai kahdesti vuodessa. Näin voit varmistaa, että kissasi on terve ja vapaa kaikista terveysongelmista, varsinkin kun se vanhenee.

Pienet nisäkkäät

Toisin kuin kissojen tai koirien hoitovaatimukset, pienet nisäkkäät, kuten marsut, kanit tai hiiret, eivät tarvitse paljon investointeja. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että sinun pitäisi kokonaan jättää huomiotta asianmukainen hoito ja riistää heiltä rakkaus ja kiintymys. 

Tärkein asia, jonka tarvitset, on kotelo lemmikkisi laittamiseen. Kaikki riippuu hoidettavan lemmikin koosta ja tyypistä. On esimerkiksi hienoa asentaa muutama taso ja portaat marsun häkkiin tai asentaa hamsterille harjoituspyörä.

Tutki tai kysy asiantuntijoilta, mikä on paras lemmikkisi ruokavalio. Eläimet eroavat toisistaan ​​niiden ravinteiden lukumäärästä, joita heidän on kulutettava päivässä, joten varmista, ettet syö niitä riittävästi. 

Koirat

Koirat ovat yleisin seuraeläin, josta ihmiset nauttivat huolehtimisesta, koska ne ovat usein iloisia ja ystävällisiä. Ensimmäinen askel varmistaaksesi, että olet vastuullinen lemmikin omistaja, on pitää koiranruokaa varastossa. Jos budjettisi sallii, lataa pussit koiranruokaa, jotta et lopu kesken kiireisenä ja sinulla ei ole aikaa käydä lemmikkikaupassa.

Ruoan lisäksi pentujen juomaveden on oltava aina puhdasta mahdollisten terveysongelmien välttämiseksi tulevaisuudessa. Säilytä kulho vettä, josta he pääsevät helposti käsiksi, jotta he eivät kuivu, kun he leikkivät ympäri taloa. 

Jotta pennut olisivat parhaassa kunnossa, on suositeltavaa viedä ne eläinlääkärille noin kolmen viikon ikäisinä. Tämä on paras aika testata heidät matoille tai saada yleinen fyysinen tentti.