Roppi Zoo: Vinkkejä syvästi muodostaa yhteyttä lemmikkikissa

Roppi Zoo: Vinkkejä syvälliseen yhteydenpitoon lemmikkikissaasi

Toisin kuin koirat, kissat tunnetaan nirsoista, tunteettomista ja irrallisista. Useimmissa tapauksissa he eivät ota sinua vastaan ​​kotona hyppäämällä ylös ja alas tai nuolemalla kasvojasi. He eivät halata teitä sateisina päivinä, ja vielä vähemmän leikkivät kanssanne. 

Nämä kissan olennot eivät ole tarkalleen rakastavimpia lemmikkejä, siksi tarttuminen heidän kanssaan on hieman haastavaa. Sidoksen parantaminen lemmikkikissaasi ei kuitenkaan ole mahdotonta. 

 Sinun tarvitsee vain antaa molemmille aikaa kommunikoida tehokkaasti keskenään. Jos opit kunnioittamaan heidän rajojaan ja antamaan heille kiintymystä samaan aikaan, sinusta on tulossa ystäviä.

Katso tämä lyhyt opas lujemmasta siteestä kissasi kanssa:

Anna heille tilaa

Kuten muillekin eläimille, kissasi ylikuormittuu helposti, jos suihkutat heitä halauksin ja suudelmin. Tämä pätee erityisesti silloin, kun tuot ensimmäisen kerran heidät kotiin. Mikään ei ärsytä kissaa enemmän kuin ylivaltainen omistaja, joten anna heille aikaa ja tilaa sopeutua!

Voit tehdä tämän antamalla heidän vaeltaa talossa, jotta he tuntevat paikan tuntevan. Voit jopa antaa heidät kotiin pahvilaatikolla, jossa he voivat yöpyä tuntikausia. Tällä tavalla teet jo kissallesi mukavuuden kanssasi.

Pysy rentona

Ennen kuin yrität tarttua kissaasi, varmista, että olet hyvällä tuulella ja kehosi on rento. Kissojen täytyy tuntea olonsa turvalliseksi jonkun ympärillä, ennen kuin he voivat päästää vartijansa alas. Muista tämä, kun adoptoit kissan, joka on ollut turvakodeissa tai jota entiset omistajat ovat väärinkäyttäneet. 

Vaikka kissat eivät ymmärrä, mitä sanot, ne ovat hyvin sopeutuneet kehon kieleesi. Kun sinulla on tapana tuntea olonsa mukavaksi, kun he ovat lähellä, he tuntevat olevansa lähempänä sinua.

Tiedä, milloin astua taaksepäin

Kun pelaat kissan ystävän kanssa, sinun on tiedettävä merkit, jotka sinun on peruutettava. Joissakin tilanteissa he tuntevat loukkaantuneensa, vaikka et tarkoita sitä, mikä on välitön mielialan tappaja. Jos yrität pakottaa liimahetkiä, jotka ovat jo muuttuneet hapan, kissasi irtoaa sinusta.

Tässä on joitain merkkejä siitä, että kissallasi ei ole mielialaa leikkiä kanssasi:

  • litistetyt korvat
  • nykivät hännät
  • Laajentuneet pupillit

Joskus kissat myös nurisevat varoittamaan sinua levottomuudesta. Vaikka se on yleinen merkki siitä, että he tuntevat olevansa onnellisia, he käyttävät myös nurinaa lohduttaakseen itseään. Joten, jos huomaat, että he puristavat häntä nykimällä, etsi toinen aika sitoutua heihin.

Muista aina, että vahvan siteen rakentaminen heidän kanssaan ei tapahdu yhdessä yössä. Sinun on kuitenkin säilytettävä positiivinen asenne aina, jos haluat, että kissasi tuntuu kiinnittyvän sinuun.