Roppi Zoo: Voiko lemmikkisi hoitaa eläimiä?

Lemmikkien omistajille, jotka matkustavat jatkuvasti kaukaisiin paikkoihin, yksi heidän suurimmista huolenaiheistaan ​​on heidän nelijalkaiset kumppaninsa. Näiden omistajien on selvitettävä, missä heidän rakastettujen lemmikkiensä tulisi pysyä poissa kotoa. Jotkut saattavat turvautua lemmikkieläinten hoitoon, jos heidän läheisyydessä asuu ystäviä tai perheenjäseniä, mutta kaikilla ei ole tätä vaihtoehtoa. 

Siksi jotkut yritykset tarjoavat lemmikkieläinten majoituspalveluja, jotta matkustajat voivat levätä helposti tietäen, että heidän pörröiset ystävänsä ovat turvallisessa paikassa. Vaikka tämä kokoonpano on melko turvallinen varsinkin kun löydät yrityksen, joka on lemmikkisi etujen mukaista, lennolle pääsy ei ole paras vaihtoehto jokaiselle lemmikkeille. Opi tuntemaan tämän järjestelmän edut ja haitat ymmärtämään paremmin, pystyykö lemmikkisi käsittelemään sitä. 

Lemmikkien majoituksen edut ja haitat

Plussat

  1. Lemmikkieläimet voivat seurustella muiden ihmisten ja muiden eläinten kanssa.

Jotkut lemmikit rakastavat seurustelua muiden ihmisten ja eläinten kanssa. Jos pörröiset kumppanisi pystyvät hoitamaan tämän, lemmikkieläinten majoitus on heille oikea valinta. 

  1. Lemmikkien mahdollisuus liikuntaa

Jotkut tilat tarjoavat vapaa-ajan avoimia tiloja ystävällisille lemmikeille leikkiä ja seurustella yhdessä. Tämä voi antaa heille tilaa täysin venyttää ja liikuttaa kehoaan, mikä on ihanteellista heidän terveelliseen elämäänsä. 

  1. Palvelut ovat valvottu ympäristö

Yritykset, jotka tarjoavat lemmikkieläinten majoitusta, palkkaavat päteviä ihmisiä hoitamaan pörröisiä ystäviäsi poissa ollessasi. Jotkut palvelut vievät sen jopa seuraavalle tasolle ja palkkaavat käyttäytymisasiantuntijoita, jotka ovat valmiita käsittelemään kunkin lemmikin ainutlaatuisia tilanteita. 

  1. Ruoan seuranta ja lääkitys

Jos lemmikkisi tarvitsee lisähoitoa, on eläinlääkintäpalveluja tarjoavia tiloja. Tämä auttaa sinua tuntemaan olonsa mukavaksi tietäen, että pörröinen kumppanisi on pätevien lääketieteen asiantuntijoiden käsissä, jotka tietävät, mitä tehdä hätätilanteessa. 

Miinukset

  1. Lemmikkien majoitus on kallista

Lemmikkien majoitustilat voivat olla melko kalliita niiden sijainnista ja palveluista riippuen. Useimmat majoitusmaksut per yö ja kustannukset voivat helposti kasaantua, varsinkin kun lemmikkisi viipyvät pidempään. 

  1. Voi aiheuttaa stressiä joillekin lemmikkeille.

Kaikki lemmikkieläimet eivät ole kovin seurallisia, ja lemmikkieläinten majoitus voi aiheuttaa heille stressiä ja ahdistusta. Jos lemmikkisi ei ole mukava olla tekemisissä muiden eläinten ja ihmisten kanssa, tämä vaihtoehto ei välttämättä sovi sinulle. 

  1. Suuri riski sairauden saamiseksi

Jos lemmikkisi ei ole kärjessä, he todennäköisesti tarttuvat joihinkin sairauksiin, jotka voivat vaikuttaa suuresti heidän terveyteensä. Jotkut majoitusyritykset jopa pyytävät omistajilta viimeisimpiä sairaalatietoja vain varmistaakseen, pystyvätkö eläimet käsittelemään heidän laitoksessaan olemista. 

  1. Lemmikkien kuljetus voi olla melko hankalaa

Majoitusyritykset eivät yleensä tarjoa nouto- tai luovutuspalveluja lemmikkeillesi. Sinun on tuotava lemmikkisi sinne sisäänkirjautumista varten ja noudettava heidät heti, kun palaat matkalta. Jos sinulla ei ole autoa, tämä voi olla ongelma sinulle.