5 suurta lemmikkikennelien etua

Jos aiot lähteä pitkälle matkalle joko lomalle tai vain vierailemaan sukulaisten parissa kaupungissa, mutta olet huolissasi siitä, mihin jättää turkisvauvasi, kun olet poissa? On aina hyvä idea harkita lemmikkisi tarkastamista lemmikkihotellissa tai lemmikkieläinten kennelissä matkan aikana. Tämä voi säästää huolta lemmikkisi turvallisuudesta ja terveydestä sekä säästää kiireisen sukulaisesi vaivaa.

Kun harkitset lemmikkisi jättämistä lemmikkieläinten kenneliin, voit vakuuttaa sinut heidän turvallisuudestaan ​​ja terveydestään, mutta myös nautinnosta. Jotkut lemmikkieläinten kennelit, kuten Roppi Zoo, antavat lemmikkisi seurustella ja leikkiä muiden kanssa pitäen heidät fyysisesti aktiivisina ja onnellisina. Eikä vain, tässä on luettelo suurista eduista lemmikkisi kirjautumisessa lemmikkieläinten kenneleihin:

  1. Valvonta ja huomio

Sen sijaan, että jättäisit koirasi kotiin, tarkista se lemmikkikenneliin ja takaa lemmikkisi huomio ja asianmukainen valvonta oleskelun aikana. Lisäksi henkilökunta on yleensä lemmikkieläinten ystäviä, jotka on koulutettu hallitsemaan pakkauksia ja huolehtimaan niistä kaikista yhdessä. Tämä tarkoittaa, että he kykenevät käsittelemään erilaisia ​​käyttäytymistapoja ja jakamaan ne vastaavasti.

  1. Fyysisesti aktiivisena pysyminen

Lemmikkieläinten kenneleissä on yleensä laaja alue, jossa lemmikit voivat juosta ja leikkiä. Erinomainen esimerkki on Ropin eläintarha, joka tarjoaa noin 400 neliöjalkaa sijaitsevan tilan, jossa lemmikit voivat nauttia aktiviteeteista ja seurustella. Lemmikkien pitäminen innostuneena ja aktiviteettien parissa voi häiritä sinua huomaamasta, että olet poissa, ja se voi olla myös loistava muoto fyysisestä aktiivisuudesta.

  1. Seurustelu 

Koska lemmikkieläinten kennelit pitävät yleensä peliaikoja, lemmikkisi voi tavata ja olla vuorovaikutuksessa muiden kanssa saadakseen heidät oppimaan lisää muiden käyttäytymisestä ja pelaamisesta, mikä voi hyödyttää lemmikkisi yleistä persoonallisuutta. Lisäksi on erittäin terveellistä lemmikkisi hyvinvoinnille seurustella muiden lemmikkien kanssa ihmisten välisen vuorovaikutuksen sijasta.

  1. Turvallisuuskäytännöt ja -toimenpiteet

Koska lemmikkieläinten kenneleitä johtaa yleensä koulutettu ja kokenut henkilökunta, voit taata, että niillä on asianmukainen protokolla ja turvallisuusohjeet, joita ne noudattavat päivittäin. Lisäksi ennen lemmikkien pääsyä laitokseen he saavat tärkeitä tietoja, kuten onko koira ystävällinen vai ei, onko hänellä täydellisiä kuvia, voi olla muiden lemmikkien ympärillä ja paljon muuta. Joten he soveltavat erityistä aikataulua, joka vastaa lemmikin käyttäytymiseen vastaavasti.

  1. Terveellisempi vaihtoehto

Verrattuna lemmikkisi jättämiseen kotiin yksin automaattisen syöttölaitteen kanssa, heidän terveydestään ja ravinnostaan ​​huolehditaan paremmin lemmikkieläinten kennelissä, koska ne ruokitaan aikataulun mukaisesti. Kaiken lemmikkisi liikunnan kanssa voit olla varma, että he saavat oikean liikunnan ja nesteytyksen, koska he laittavat vesikupit kaikille.