Roppi Zoo: Vinkkejä syvästi muodostaa yhteyttä lemmikkikissa

Roppi Zoo: Vinkkejä syvälliseen yhteydenpitoon lemmikkikissaasi

Toisin kuin koirat, kissat tunnetaan nirsoista, tunteettomista ja irrallisista. Useimmissa tapauksissa he eivät ota sinua vastaan ​​kotona hyppäämällä ylös ja alas tai nuolemalla kasvojasi. He eivät halata teitä sateisina päivinä, ja vielä vähemmän leikkivät kanssanne. 

Nämä kissan olennot eivät ole tarkalleen rakastavimpia lemmikkejä, siksi tarttuminen heidän kanssaan on hieman haastavaa. Sidoksen parantaminen lemmikkikissaasi ei kuitenkaan ole mahdotonta. 

 Sinun tarvitsee vain antaa molemmille aikaa kommunikoida tehokkaasti keskenään. Jos opit kunnioittamaan heidän rajojaan ja antamaan heille kiintymystä samaan aikaan, sinusta on tulossa ystäviä.

Katso tämä lyhyt opas lujemmasta siteestä kissasi kanssa:

Anna heille tilaa

Kuten muillekin eläimille, kissasi ylikuormittuu helposti, jos suihkutat heitä halauksin ja suudelmin. Tämä pätee erityisesti silloin, kun tuot ensimmäisen kerran heidät kotiin. Mikään ei ärsytä kissaa enemmän kuin ylivaltainen omistaja, joten anna heille aikaa ja tilaa sopeutua!

Voit tehdä tämän antamalla heidän vaeltaa talossa, jotta he tuntevat paikan tuntevan. Voit jopa antaa heidät kotiin pahvilaatikolla, jossa he voivat yöpyä tuntikausia. Tällä tavalla teet jo kissallesi mukavuuden kanssasi.

Pysy rentona

Ennen kuin yrität tarttua kissaasi, varmista, että olet hyvällä tuulella ja kehosi on rento. Kissojen täytyy tuntea olonsa turvalliseksi jonkun ympärillä, ennen kuin he voivat päästää vartijansa alas. Muista tämä, kun adoptoit kissan, joka on ollut turvakodeissa tai jota entiset omistajat ovat väärinkäyttäneet. 

Vaikka kissat eivät ymmärrä, mitä sanot, ne ovat hyvin sopeutuneet kehon kieleesi. Kun sinulla on tapana tuntea olonsa mukavaksi, kun he ovat lähellä, he tuntevat olevansa lähempänä sinua.

Tiedä, milloin astua taaksepäin

Kun pelaat kissan ystävän kanssa, sinun on tiedettävä merkit, jotka sinun on peruutettava. Joissakin tilanteissa he tuntevat loukkaantuneensa, vaikka et tarkoita sitä, mikä on välitön mielialan tappaja. Jos yrität pakottaa liimahetkiä, jotka ovat jo muuttuneet hapan, kissasi irtoaa sinusta.

Tässä on joitain merkkejä siitä, että kissallasi ei ole mielialaa leikkiä kanssasi:

 • litistetyt korvat
 • nykivät hännät
 • Laajentuneet pupillit

Joskus kissat myös nurisevat varoittamaan sinua levottomuudesta. Vaikka se on yleinen merkki siitä, että he tuntevat olevansa onnellisia, he käyttävät myös nurinaa lohduttaakseen itseään. Joten, jos huomaat, että he puristavat häntä nykimällä, etsi toinen aika sitoutua heihin.

Muista aina, että vahvan siteen rakentaminen heidän kanssaan ei tapahdu yhdessä yössä. Sinun on kuitenkin säilytettävä positiivinen asenne aina, jos haluat, että kissasi tuntuu kiinnittyvän sinuun. 

Roppi Zoo: Edut koiran viemisestä päivähoitoonviemisestä

Ropin eläintarha: Koiran päivähoitoon tuomisen edut

Jos olet saanut koiranpennun tai koiran, on paljon ajateltavaa, mukaan lukien miten he viettävät aikaa, kun he eivät ole kanssasi pitkään jaksoja. Sen sijaan, että jätät koirasi yksin kotiin koko päivän, rekisteröi heidät koiran päivähoitoon. 

Sinulla saattaa olla epäilyksiä, kun viet koirasi päivähoitoon, mutta arvaa mitä? Koirasi rakastaa sitä! Katso nämä edut, kun viet pörröisen parhaan ystäväsi päivähoitoon:

 1. Turvallinen seurustelu

Kaikilla koirilla on erikokoiset, -rotuiset ja -persoonallisuudet. Eroista huolimatta koiran päivähoito antaa heidän oppia pelaamaan ja olemaan vuorovaikutuksessa muiden koirien kanssa turvallisessa ympäristössä.

Jos haluat, että koirasi on sosiaalinen koko elämänsä ajan, sinun on jatkuvasti tarjottava heille sosiaalista kokemusta muiden koirien kanssa. Jos he eivät saa asianmukaista altistusta muille koirille, heillä voi olla vaikeuksia lukea niitä ja he voivat joutua sosiaalisiin konflikteihin.

Koiran päivähoidossa koirasi voi leikkiä ja seurustella muiden koirien kanssa turvallisessa ja valvotussa ympäristössä.

 1. Valvottu peliaika

Valvonta, jonka päivähoito tarjoaa koirallesi, voi olla erittäin hyödyllistä. Koiran päivähoidossa he antavat koirien osallistua valvottuun peliaikaan niin kauan kuin haluavat. 

Kun ryhmä koiria kokoontuu, saattaa olla ristiriita. Onneksi päivähoidon henkilökunta voi hoitaa kaikki taistelut, koska he ovat koiran käyttäytymisen asiantuntijoita. Päivähoidon henkilökunta tietää, milloin astua sisään ja milloin antaa heidän pelata.

 1. Parempi fyysinen terveys

Vähemmän aktiivinen elämäntapa voi vahingoittaa sekä koirasi kehoa että mieltä. Rajoittamalla fyysistä aktiivisuuttaan he voivat olla alttiimpia painoon ja liikkuvuuteen. Kun he ovat päivähoidossa, heillä on vapaus juosta ja hypätä. Kaikki nämä harjoitukset ovat elintärkeitä koirasi fyysiselle terveydelle. 

 1. Mielenrauha

Eroa ahdistusta ei tapahdu vain koirille, vaan myös sinulle. Saatat päätyä viettämään tunteja päivästäsi miettimällä koiran vaaraa tai kuinka yksinäistä sen on oltava jättämällä se kotisi sisälle.

Koiran päivähoito jättää sinut rauhaan, koska sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että koirasi juoksu hulluksi talon ympäri tai valittaisi tuntikausia. Sinulla on mielenrauha tietäen, että he ovat onnellisia ja turvallisia.

Parhaan päivähoidon valitseminen koirallesi

Et jätä ihmislapsiasi uuteen päivähoitoon varmistamatta sen laatua, joten ei ole hyvä tehdä sitä myös koirasi kanssa. Täällä Ropin eläintarhassa henkilökuntamme varmistaa, että palvelumme ja tilamme ovat parhaat rakkaalle koirallesi. Sinun tarvitsee vain ottaa yhteyttä tai käydä luonamme ja voimme varata varauksesi mahdollisimman pian.

Roppi Zookarvaisia: Paras eläinten hyvinvointijärjestö

Etsitkö tapoja muuttaa todellaystäviäsi ympäri maailmaa? Miksi et harkitsisi eläimiä suojelevien eläinsuojelujärjestöjen tukemista! Voit auttaa kodittomia, uhanalaisia ​​ja vaarassa olevia eläimiä samalla kun annat ne ammattilaisen käsiin. 

Jos sinulla on vaikeuksia valita paras hyväntekeväisyysjärjestö tueksi, voit harkita tätä luetteloa eläinten hyvinvointijärjestöistä. Tutustu näihin tuotantoeläimiä, kotieläimiä, vesieliöitä ja muuta hyödyttäviin organisaatioihin täällä Roppin eläintarhassa.

Eläinjärjestöt, joihin sinun tulisi ottaa yhteyttä! 

On aika ryhtyä toimiin oikeaan suuntaan. Työskentele seuraavien organisaatioiden kanssa ja tue heidän pyrkimyksiään saada aikaan muutos kaikille eläimille: 

 • Paikallinen turvakoti

Sinun ei tarvitse työskennellä suuren organisaation kanssa saadaksesi aikaan suurta muutosta. Sinun ulottuvillasi on eläimiä, jotka tarvitsevat apuasi. Aloita pienestä ja tueta paikallista turvakotiasi lahjoittamalla ruokia, auttamalla vapaa-aikaa ja etsimällä koti eläkeläisille. 

 • Best Friends Animal Society (BFAS) 

Tämä järjestö perustettiin 30 vuotta sitten. Sitä pidetään suurimpana kotieläinten, kuten kissojen, koirien ja jopa hevosten, tappamattomana suojana. BFAS pyrkii paitsi antamaan väliaikaisen kodin eläimille myös opettamaan asukkaita hoitamaan lemmikkinsä. 

 • Humanistinen seura

Humane Society tunnetaan useista ohjelmista, jotka tukevat eläimiä. Viime aikoina he ovat käynnistäneet aloitteita, jotka torjuvat villieläinten metsästystä, eläinkokeita ja eläintuotantoa. Joihinkin heidän töihinsä kuuluu pentumyllyjen sulkeminen ja eläinten hyvinvointia koskevan lain vahvistaminen. 

 • Farm Sanctuary

Farm Sanctuary on järjestö, joka tarjoaa suojaa ja hoitoa tehdasviljelystä pelastetuille eläimille. He ovat ensimmäinen organisaatio, joka on omistettu yksinomaan tuotantoeläimille. Farm Sanctuary vahvistaa maatilan eläinten oikeuksia koskevaa lakia ja politiikkaa. 

 • David Sheldrick Wildlife Trust on

David Sheldrick Wildlife Trust -järjestö, joka toimii yhtenä maailman suurimmista orpojen norsujen, kirahvien ja sarvikuonojen pyhäkköistä. Tämä organisaatio edistää villieläinten suojelua, suojelua ja säilyttämistä ohjelmilla, jotka edistävät salametsästystä. 

Lisäksi ne tarjoavat tavan ”adoptoida” villieläin. Tämän ohjelman avulla voit antaa lupauksen ja valita yhden tietyn eläimen lahjoituksesi vastaanottamiseksi. Voit antaa valitsemallesi eläimelle nimen, ja organisaatio antaa sinulle päivityksen siitä, mitä lapsellesi tapahtuu. 

 • Oceana

Oceana on organisaatio, jonka tavoitteena on suojella vesiympäristöä käyttämällä tutkimusta ja tieteeseen perustuvia tosiasioita, joiden avulla he kouluttavat yleisöä. He myös edistävät lakeja ja politiikkoja, jotka on suunniteltu suojelemaan meren elämää ja vähentämään veden pilaantumista. 

Roppi Zoo: Ero aikataulun mukaisen ja ilmaisen ruokinnan välillä

Pet omistajat haluavat aina parasta heidän ihanille kumppaneilleen. Siksi useimmat ihmiset käyvät läpi laajaa tutkimusta tarjotakseen heille mahdollisimman terveellistä ruokaa. 

Lemmikkiesi ruokinta liian usein voi kuitenkin aiheuttaa liikalihavuutta. On monia tekijöitä, jotka sinun on otettava huomioon ruokkiessasi kumppaneitasi. Jos yrität löytää tehokkain tapa ruokkia heitä, Roppi Zoo on täällä auttamassa!

Ilmainen ruokinta

Ilmainen ruokinta on menetelmä, jossa jätät kulhoon ruokaa lemmikkisi luo aina. Tämän lähestymistavan avulla heillä on jatkuvasti pääsy ruokaan ja he voivat syödä niin usein ja niin paljon kuin heidän sydämensä haluaa.

Vaikka tämä on varmasti kätevä ja helppo ruokintamenetelmä, sillä on haittoja. Ensinnäkin se voi välittömästi johtaa liikalihavuuteen, koska useimmilla eläimillä on taipumus syödä enemmän kuin tarvitsevat, jos heille annetaan mahdollisuus.

Toinen haittapuoli tälle menetelmälle on, että se todella toimii vain, jos syötät kuivaa ruokaa. Se myös vaikeuttaa lemmikkisi ruokailutottumusten valvomista, mikä voi saada heidät sairastumaan helpommin. 

Hyödyt ilmaisesta ruokinnasta

 • Kätevä – varsinkin jos sinulla on kiireinen aikataulu ja et ole paljon kotona

Haittoja ilmaisesta ruokinnasta

 • voi johtaa liikalihavuuteen
 • Yksi lemmikki voi syödä kaikkea ruokaa
 • Rajoitettu kuivaruokavalioon
 • Kyvyttömyys seurata lemmikkien ruokailutottumuksia

Aikataulut Ateriat

tällä menetelmällä , voit ruokkia lemmikkisi annoksina tietyin välein koko päivän. Kullakin aterialla tarjoamasi ruokamäärä vaihtelee useiden tekijöiden, kuten lajin, rodun, iän, koon, aktiivisuustason, päivässä syötettyjen aterioiden määrän ja muiden terveystekijöiden mukaan. 

Vaikka aikataulun mukaiset ateriat eivät ole yhtä helppoja ja käteviä kuin ”ilmainen ruokintamenetelmä”, tämän lähestymistavan mukana on lukuisia etuja. Täällä voit hallita lemmikkisi ruoan saantia, seurata heidän ruokailutottumuksiaan tarkemmin, sitoutua lemmikkisi kanssa ja sinulla on enemmän vapautta sellaisten ruokien kanssa, joita lemmikkisi syö.

Plussat aikataulun mukaisista aterioista

 • Lisää hallintaa ruokavaliossaruokavalio
 • Kyky seurata lemmikkisi ruokailutottumuksiaMuistuttaa
 • Sitoutuminen
 • Monipuolisempi
 • enemmän lemmikkisi luonnollisia syömisen vaistoja / tottumuksia

Aikataulutettujen ruokien haitat

 • Se vie aikaa ja vaivaa. 

Mikä on parasta?

Vain nopea vilkaisu yllä oleviin luetteloihin osoittaa, että aikataulun mukaisten aterioiden ruokinnassa on ehdottomasti enemmän etuja kuin ilmaisella rehulähestymisellä. Jos haluat kokeilla aikataulun mukaisia ​​aterioita lemmikkisi kanssa, mutta sinulla ei ole työaikataulua, joka sallii sen, suosittelemme kokeilemaan yhtä monista markkinoilla olevista automaattisista ajastetuista syöttölaitteista.

Suunnittele eteenpäin, kun nouset lemmikkisi luo Ropin eläintarhaan

Aina kun matkustat kaukaisiin kohteisiin työstä tai vapaa-ajasta, sinun on todennäköisesti jätettävä lemmikkisi taakse. Lemmikkisi olisi stressaavaa mennä kanssasi näille matkoille; puhumattakaan kustannukset voivat nousta suuriksi kuljetettaessa eläimiä. Tämä jättää sinulle lemmikkieläinten majoituksen, johon rakas kumppanisi voi yöpyä päivinä, jolloin et ole lähellä. 

Oikean lemmikkimajoituksen valitseminen voi olla vaikeaa varsinkin kun jätät lemmikkisi ensimmäisen kerran muutamaksi päiväksi. Onneksi sinulle Roppi Zoo on huippuluokan lemmikkimajoitus, jossa on mukavuuksia, joista lemmikkisi voivat nauttia! Sinun ei tarvitse huolehtia rakkaasta lemmikistäsi, kun olet poissa, koska he ovat hyvissä käsissä kanssamme. 

Ropin eläintarhan lennolle pääsyn vaatimuksetlaatineet

Jotta lemmikkisi saisi parhaan mahdollisen hoidon, olemmejoitain asioita, joista sinun on huolehdittava ennen kuin pudotat heidät laitoksellemme. Jokaisella lemmikillä on erityistarpeita, jotka vain omistajat voivat täyttää, joten sinun on valmisteltava seuraava: 

 1. Lemmikkieläinten arviointi

Vaadimme omistajia tuomaan lemmikkinsä ennen majoituspäivää katsomaan, miten he reagoivat tiloihin. Kaikki lemmikit eivät voi välittömästi lämmetä uusiin paikkoihin ja joskus ne voivat olla ärtyneitä. Emme halua, että ongelmia tapahtuu, kun olet poissa, joten meidän on testattava vedet lemmikkisi ja kaikkien muiden laitoksessa olevien turvallisuuden vuoksi. 

 1. Aikataulu aina etukäteen

Huomaa, että sisäänkirjautumisvarauksia ei voida järjestää, koska lemmikkieläimet on arvioitava ennen sisäänkirjautumista. Jos haluat jättää lemmikkisi meille, kun olet poissa kaupungista, on parasta ajoittaa se kaksi tai kolme viikkoa etukäteen. Olisi parempi, jos varaus suunnitellaan kuukausia eteenpäin, jotta Ropin eläintarhan henkilökunta voi valmistautua lemmikkisi majoitukseen etukäteen. 

 1. Päivitä rokotukset ja lemmikkieläinten lääkärintodistukset Lemmikkiin

nouseminen majoituksemme tarkoittaa, että he ovat seurustelussa muiden eläinten kanssa. Et voi koskaan olla liian varovainen pörröisen kumppanisi kanssa. Siksi on parasta päivittää heidän rokotuksensa. Tämä voi varmistaa lemmikkisi sekä muiden Roppin eläintarhassa majoitettavien eläinten turvallisuuden. 

 1. Tunnistaminen on tärkeää

ennen kuin jätät lemmikkisi, varmista, että heidän tunnistetiedot on asetettu. Se on yksi kriittisimmistä vaatimuksista, jotka sinun on täytettävä ennen lemmikkisi aikataulunmukaista nousua. Varmista, että lemmikkisi paperit ja mikrosiru päivitetään ja toimivat oikein. 

Jätä lisäksi nimesi, lemmikkisi nimi, puhelinnumero ja kotiosoite johonkin lomakkeeseemme, jotta voimme pitää yksityiskohtaista kirjaa. Liitä mukaan myös hätäyhteystiedot itsesi lisäksi, joille voimme soittaa hätätilanteessa.

Roppi Zoo: Voiko lemmikkisi hoitaa eläimiä?

Lemmikkien omistajille, jotka matkustavat jatkuvasti kaukaisiin paikkoihin, yksi heidän suurimmista huolenaiheistaan ​​on heidän nelijalkaiset kumppaninsa. Näiden omistajien on selvitettävä, missä heidän rakastettujen lemmikkiensä tulisi pysyä poissa kotoa. Jotkut saattavat turvautua lemmikkieläinten hoitoon, jos heidän läheisyydessä asuu ystäviä tai perheenjäseniä, mutta kaikilla ei ole tätä vaihtoehtoa. 

Siksi jotkut yritykset tarjoavat lemmikkieläinten majoituspalveluja, jotta matkustajat voivat levätä helposti tietäen, että heidän pörröiset ystävänsä ovat turvallisessa paikassa. Vaikka tämä kokoonpano on melko turvallinen varsinkin kun löydät yrityksen, joka on lemmikkisi etujen mukaista, lennolle pääsy ei ole paras vaihtoehto jokaiselle lemmikkeille. Opi tuntemaan tämän järjestelmän edut ja haitat ymmärtämään paremmin, pystyykö lemmikkisi käsittelemään sitä. 

Lemmikkien majoituksen edut ja haitat

Plussat

 1. Lemmikkieläimet voivat seurustella muiden ihmisten ja muiden eläinten kanssa.

Jotkut lemmikit rakastavat seurustelua muiden ihmisten ja eläinten kanssa. Jos pörröiset kumppanisi pystyvät hoitamaan tämän, lemmikkieläinten majoitus on heille oikea valinta. 

 1. Lemmikkien mahdollisuus liikuntaa

Jotkut tilat tarjoavat vapaa-ajan avoimia tiloja ystävällisille lemmikeille leikkiä ja seurustella yhdessä. Tämä voi antaa heille tilaa täysin venyttää ja liikuttaa kehoaan, mikä on ihanteellista heidän terveelliseen elämäänsä. 

 1. Palvelut ovat valvottu ympäristö

Yritykset, jotka tarjoavat lemmikkieläinten majoitusta, palkkaavat päteviä ihmisiä hoitamaan pörröisiä ystäviäsi poissa ollessasi. Jotkut palvelut vievät sen jopa seuraavalle tasolle ja palkkaavat käyttäytymisasiantuntijoita, jotka ovat valmiita käsittelemään kunkin lemmikin ainutlaatuisia tilanteita. 

 1. Ruoan seuranta ja lääkitys

Jos lemmikkisi tarvitsee lisähoitoa, on eläinlääkintäpalveluja tarjoavia tiloja. Tämä auttaa sinua tuntemaan olonsa mukavaksi tietäen, että pörröinen kumppanisi on pätevien lääketieteen asiantuntijoiden käsissä, jotka tietävät, mitä tehdä hätätilanteessa. 

Miinukset

 1. Lemmikkien majoitus on kallista

Lemmikkien majoitustilat voivat olla melko kalliita niiden sijainnista ja palveluista riippuen. Useimmat majoitusmaksut per yö ja kustannukset voivat helposti kasaantua, varsinkin kun lemmikkisi viipyvät pidempään. 

 1. Voi aiheuttaa stressiä joillekin lemmikkeille.

Kaikki lemmikkieläimet eivät ole kovin seurallisia, ja lemmikkieläinten majoitus voi aiheuttaa heille stressiä ja ahdistusta. Jos lemmikkisi ei ole mukava olla tekemisissä muiden eläinten ja ihmisten kanssa, tämä vaihtoehto ei välttämättä sovi sinulle. 

 1. Suuri riski sairauden saamiseksi

Jos lemmikkisi ei ole kärjessä, he todennäköisesti tarttuvat joihinkin sairauksiin, jotka voivat vaikuttaa suuresti heidän terveyteensä. Jotkut majoitusyritykset jopa pyytävät omistajilta viimeisimpiä sairaalatietoja vain varmistaakseen, pystyvätkö eläimet käsittelemään heidän laitoksessaan olemista. 

 1. Lemmikkien kuljetus voi olla melko hankalaa

Majoitusyritykset eivät yleensä tarjoa nouto- tai luovutuspalveluja lemmikkeillesi. Sinun on tuotava lemmikkisi sinne sisäänkirjautumista varten ja noudettava heidät heti, kun palaat matkalta. Jos sinulla ei ole autoa, tämä voi olla ongelma sinulle.

Roppi Zoo: Koiran ja kissan päivähoidon merkitys ja edut

Ropin eläintarha: Koiran ja kissan päivähoidon merkitys ja edut

Useimmille lemmikkieläinten omistajille ajatus koiran tai kissan hoidosta on yksi parhaista asioista maailmassa. He voivat olla joskus kourallinen, mutta silti tarjoavat sinulle rakkauden ja onnellisuuden tunteita. Olitpa adoptoinut koiran vai ostanut sen kaupasta, ne kaikki ovat eläimiä, jotka tarvitsevat omistajiensa hoitoa ja huomiota. Sinun on annettava heille välttämättömyystarvikkeita, kuten ruoka, vesi ja eläinlääketieteellinen hoito. 

On tärkeää olla vastuullinen ja omistautunut huolehtimaan toisesta elämästä. Nämä lemmikit voivat olla herkkiä ja heillä voi olla tunteita ympäröivistä asioista. Jos käytät aikaa huolehtia heistä ja saada heidät tuntemaan olonsa onnelliseksi, he palauttavat ponnistelusi rakkauden ja käpertyksen muodossa. Huomaat, että lemmikkieläimet toisinaan tuijottavat sinua tai heiluttavat häntää, kun astut huoneeseen. Nämä kaikki ovat merkkejä rakkaudesta ja kiintymyksestä. 

Riippumatta siitä, kuinka rakastat lemmikkiäsi, tulee aika, jolloin sinun on jätettävä heidät hetkeksi. Voit mennä matkalle muutamaksi päiväksi tai käydä paikassa, jossa lemmikkejä ei sallita. 

Tällaisissa tapauksissa paras tapa on jättää lemmikkisi ammattimaiselle majoituskennolle. Sen sijaan, että kutsuisit muukalaisen, kuten koiranhoitajan, kotiin tai jätät lemmikkisi naapureiden luo, on mukavampaa viedä heidät lemmikkien päivähoitoon. 

Boarding kennel tai muuten tunnettu koiran ja kissan päivähoitona on paikka, jossa voit jättää lemmikkisi maksua vastaan. Hinnat voivat vaihdella pyytämiesi palveluiden ja niiden keston mukaan. Omistajat haluavat yleensä jättää lemmikkinsä ammattilaisten käsiin sen sijaan, että jättävät heidät yksin kotiin. Tämä varmistaa heidän turvallisuutensa, aktiivisen elämäntavan ja onnellisuuden. 

Täällä Ropin eläintarhassa haluamme, että lemmikkisi ovat onnellisia ja terveitä, vaikka he olisivat poissa kotoa. Meillä on paras henkilökunta, joka on sertifioitu lemmikkieläinten ystävä ja hoitaja, joka antaa pörröiselle ystävällesi kaiken tarvitsemansa ja paljon muuta. Voit olla varma, että heille annetaan hoitoa ja huomiota ympäri vuorokauden. Ateriat ja liikuntatunnit tehdään säännöllisesti sen varmistamiseksi, että lemmikkisi noudattaa aikataulua. 

Jotkut ihmiset paheksuvat ajatusta lemmikkieläinten päivähoidoista ja haluavat mieluummin jättää koiransa tai kissansa yksin kotiin. Vaikka heidän onkin ihanteellista pysyä tutussa ympäristössä, asiantuntijat uskovat, että lemmikit tarvitsevat jatkuvaa liikuntaa ja rikastusta. 

Esimerkiksi, jos lemmikkisi on aina kotona yksin, he voivat turvautua esineisiin tai jopa paeta. Valinta viedä heidät majataloon ratkaisee nämä ongelmat ja antaa sinulle vähemmän huolta. 

Liikunnan lisäksi sinun on myös mietittävä lemmikkisi henkistä ja emotionaalista hyvinvointia. Heillä on myös tunteita ja he tuntevat kadonneita tai järkyttyneitä, kun jätät heidät kotiin. He kaipaavat sinua ja ihmettelevät, mitä tekivät väärin, kun heidät suljettiin häkkiin koko päivän. Jotkut lemmikit, etenkin koirat, ovat alttiita kärsimään erottelun ahdistuksesta. 

Ymmärrämme, että joillakin lemmikkieläinten omistajilla on varauksia jättää lemmikkinsä muukalaisten kanssa, mutta sinun ei tarvitse huolehtia mistään. Valitse paras majatalo ja voit olla varma, että lemmikkisi on turvallinen ja onnellinen. Lue oppia eduista jättää karvaisen kaverin lemmikki päivähoidossa: 

 1. Koirasi ei kärsi erottaminen ahdistus
  Koirat ja kissat ovat sosiaalisia eläimiä, he lohduttaa tietää omistajansa on noin. Jos lähdet matkalle tai mene töihin joka päivä, he voivat tuntea itsensä yksinäisiksi tai jopa kärsiä erottelumielestä. Voit välttää tämän viemällä heidät lemmikkieläinten päivähoitolaitokseen ja antamalla ammattilaisten ottaa tehtävän vastaan, kun olet poissa. 

Tällä tavalla lemmikkisi on onnellisempi ja sillä on jotain odotettavissa joka päivä. Heillä on myös ympärillä hoitajia ja muita koiria pitääkseen heidät seurassa. Jos jätät heidät lemmikkieläinten päivähoitoon, kun olet poissa, molemmille osapuolille on hyötyä pitkällä aikavälillä. 

 1. Lemmikkisi on sosiaalinen ja voi leikkiä muiden kanssa
  Jos sinulla on vain yksi lemmikki, on todennäköistä, että he ovat tottuneet olemaan kodeissa ja ihmisten ympärillä koko ajan. He eivät näe muita ihmisiä omistajiensa ulkopuolella ja pelkäävät tai jopa vihastuvat tavatakseen uusia ihmisiä. Lemmikkisi tuominen päivähoitoon voi olla ratkaisu tähän ongelmaan. 

He tapaavat paitsi uusia ihmisiä myös altistuvat muille koirille ja kissoille. Tämä antaa heille mahdollisuuden pelata ja pitää hauskaa jonkun muun kuin omistajansa kanssa. Aivan kuten ihmiset, koirat ja kissat ovat sosiaalisia ja menestyvät, jos ne otetaan käyttöön uudessa yrityksessä. 

 1. Lemmikkisi on turvassa haitoilta
  Kun jätät lemmikkisi kotiin, he voivat joutua vaikeuksiin. Koko päivän yksin oleminen saa heidät tuntemaan itsensä yksinäisiksi tai kyllästyneiksi, joten he turvautuvat tekemään muita asioita. Jotkut lemmikkieläimet purevat asioita pitääkseen ikävyytensä loitolla, kun taas toiset voivat käydä talon ympäri etsimässä ruokaa.

Pahin tapaus on, että lemmikkisi voi mahdollisesti paeta. On olemassa useita tapauksia, joissa lemmikit ovat hypänneet aidan yli tai kaivaneet porttien alle päästäkseen talosta. He voivat olla vaarassa loukkaantua tai kadota, kun he pääsevät ulos. 

Tämä tilanne voidaan välttää, jos tuot heidät lemmikkieläinten päivähoitoon ollessasi poissa. Talonmiehet voivat huolehtia heistä säännöllisesti ja varmistaa, että he ovat turvallisia. 

 1. Lemmikilläsi on vakaa rutiini, jota noudatetaan päivittäin
  Toisin kuin ihmisillä, lemmikkieläimet haluavat noudattaa tiettyä aikataulua. He tietävät, milloin ateria-ajat ovat ja milloin on aika käydä kylvyssä. Poikkeaminen tavallisesta aikataulustaan ​​voi aiheuttaa joitain ongelmia heidän asenteessaan ja edistymisessä koulutuksessa. Jos jätät heidät kotiin, heillä on tuskin rutiini, johon pitää kiinni. 

Tämän ongelman ratkaisemiseksi paras ratkaisu on tuoda heidät lennolle kenneliin, kun olet poissa. Ammattimaiset talonmiehet varmistavat, että he noudattavat aikataulua, syömistä, leikkiaikaa tai liikuntaa. Heidän mielensä on varattu ja he tietävät mitä odottaa päivittäin. 

 1. Sinun ei tarvitse huolehtia lemmikistäsi niin paljon
  . Paras tapa viedä lemmikkisi lennolle kenneliin on, että huolehdit heistä vähemmän. Lemmikkisi ei aiheuta ongelmia satuttaa itseään kotona tai pilata sohvaa. Jotkut lemmikkieläinten omistajat käyttävät jopa lounastaukonsa mennäkseen kotiin ja tarkistamaan, onko kaikki edelleen kunnossa. Voit jättää hyvästit näistä huolista, kun jätät koirasi päivähoitoon.

Omistajan mielenrauhasta on hyötyä, koska et saa häiritä tai huolehtia pörröisestä ystävästäsi koko ajan. Voit olla varma, että he ovat turvallisia ammattilaisten käsissä. 

 1. Voit rekisteröityä erilaisiin palveluihin
  Yksi lemmikkieläinten päivähoidon eduista on, että ne eivät ole vain turvallisia, vaan myös viihdyttävät. Heidän fyysinen ja henkinen terveytensä haastetaan ja heidät tutustutaan uusiin hauskoihin asioihin päivittäin. Ammattimaiset talonmiehet ovat töissä ja varmistavat, että kaikilla on hauskaa. 

Jotkut päivähoidot tai majatalot tarjoavat päivittäistä toimintaa, kuten tottelevaisuuskoulutus, uinti, leikkiaika ja paljon muuta. Pieni rahasumma ei ole mikään verrattuna siihen, että rakas lemmikkisi on turvassa ja jolla on aikaa elämäänsä. 

 1. Lemmikkien majoituskenno on edullisempi
  On väärinkäsityksiä siitä, että majatalot tai päivähoidot ovat kalliita. Tämä ei ole täysin totta, koska on joitain palveluita, jotka tarjoavat paketteja edulliseen hintaan. Voit ilmoittautua jäseniksi ja ajoittaa lemmikkisi pysymään majoituskohteessa muutaman päivän viikossa. 

Rahan kerääminen lemmikkieläinten päivähoitoon on sen arvoinen, varsinkin jos huolehdit aina jättämästä heitä kotiin. Lemmikkisi on turvassa ja pitää hauskaa, vaikka olet poissa töistä tai lomalla.

Tietoja Ropin eläintarhasta

Roppi Zoo on eläintarha, joka sijaitsee Suomessa. Omistettu lemmikkien hoidolle ja hoidolle, haluamme olla siellä karvaisia ​​ystäviäsi varten. Jos olet matkalla tai oleskelet lemmikkivapaalla vyöhykkeellä, voit jättää turkisvauvasi tänne kanssamme. Joihinkin muihin palveluihimme kuuluu myös tilavia lemmikkieläinhuoneistoja, päivittäistä liikuntaa ja vieraanvaraisia ​​hoitajia. 

Jos olet kiinnostunut pääsemään lemmikkisi kanssa meille, älä epäröi lähettää meille sähköpostia osoitteeseen roppi@roppi.fi.