Roppi Zoo: Voiko lemmikkisi hoitaa eläimiä?

Lemmikkien omistajille, jotka matkustavat jatkuvasti kaukaisiin paikkoihin, yksi heidän suurimmista huolenaiheistaan ​​on heidän nelijalkaiset kumppaninsa. Näiden omistajien on selvitettävä, missä heidän rakastettujen lemmikkiensä tulisi pysyä poissa kotoa. Jotkut saattavat turvautua lemmikkieläinten hoitoon, jos heidän läheisyydessä asuu ystäviä tai perheenjäseniä, mutta kaikilla ei ole tätä vaihtoehtoa. 

Siksi jotkut yritykset tarjoavat lemmikkieläinten majoituspalveluja, jotta matkustajat voivat levätä helposti tietäen, että heidän pörröiset ystävänsä ovat turvallisessa paikassa. Vaikka tämä kokoonpano on melko turvallinen varsinkin kun löydät yrityksen, joka on lemmikkisi etujen mukaista, lennolle pääsy ei ole paras vaihtoehto jokaiselle lemmikkeille. Opi tuntemaan tämän järjestelmän edut ja haitat ymmärtämään paremmin, pystyykö lemmikkisi käsittelemään sitä. 

Lemmikkien majoituksen edut ja haitat

Plussat

 1. Lemmikkieläimet voivat seurustella muiden ihmisten ja muiden eläinten kanssa.

Jotkut lemmikit rakastavat seurustelua muiden ihmisten ja eläinten kanssa. Jos pörröiset kumppanisi pystyvät hoitamaan tämän, lemmikkieläinten majoitus on heille oikea valinta. 

 1. Lemmikkien mahdollisuus liikuntaa

Jotkut tilat tarjoavat vapaa-ajan avoimia tiloja ystävällisille lemmikeille leikkiä ja seurustella yhdessä. Tämä voi antaa heille tilaa täysin venyttää ja liikuttaa kehoaan, mikä on ihanteellista heidän terveelliseen elämäänsä. 

 1. Palvelut ovat valvottu ympäristö

Yritykset, jotka tarjoavat lemmikkieläinten majoitusta, palkkaavat päteviä ihmisiä hoitamaan pörröisiä ystäviäsi poissa ollessasi. Jotkut palvelut vievät sen jopa seuraavalle tasolle ja palkkaavat käyttäytymisasiantuntijoita, jotka ovat valmiita käsittelemään kunkin lemmikin ainutlaatuisia tilanteita. 

 1. Ruoan seuranta ja lääkitys

Jos lemmikkisi tarvitsee lisähoitoa, on eläinlääkintäpalveluja tarjoavia tiloja. Tämä auttaa sinua tuntemaan olonsa mukavaksi tietäen, että pörröinen kumppanisi on pätevien lääketieteen asiantuntijoiden käsissä, jotka tietävät, mitä tehdä hätätilanteessa. 

Miinukset

 1. Lemmikkien majoitus on kallista

Lemmikkien majoitustilat voivat olla melko kalliita niiden sijainnista ja palveluista riippuen. Useimmat majoitusmaksut per yö ja kustannukset voivat helposti kasaantua, varsinkin kun lemmikkisi viipyvät pidempään. 

 1. Voi aiheuttaa stressiä joillekin lemmikkeille.

Kaikki lemmikkieläimet eivät ole kovin seurallisia, ja lemmikkieläinten majoitus voi aiheuttaa heille stressiä ja ahdistusta. Jos lemmikkisi ei ole mukava olla tekemisissä muiden eläinten ja ihmisten kanssa, tämä vaihtoehto ei välttämättä sovi sinulle. 

 1. Suuri riski sairauden saamiseksi

Jos lemmikkisi ei ole kärjessä, he todennäköisesti tarttuvat joihinkin sairauksiin, jotka voivat vaikuttaa suuresti heidän terveyteensä. Jotkut majoitusyritykset jopa pyytävät omistajilta viimeisimpiä sairaalatietoja vain varmistaakseen, pystyvätkö eläimet käsittelemään heidän laitoksessaan olemista. 

 1. Lemmikkien kuljetus voi olla melko hankalaa

Majoitusyritykset eivät yleensä tarjoa nouto- tai luovutuspalveluja lemmikkeillesi. Sinun on tuotava lemmikkisi sinne sisäänkirjautumista varten ja noudettava heidät heti, kun palaat matkalta. Jos sinulla ei ole autoa, tämä voi olla ongelma sinulle.

Roppi Zoo: Koiran ja kissan päivähoidon merkitys ja edut

Ropin eläintarha: Koiran ja kissan päivähoidon merkitys ja edut

Useimmille lemmikkieläinten omistajille ajatus koiran tai kissan hoidosta on yksi parhaista asioista maailmassa. He voivat olla joskus kourallinen, mutta silti tarjoavat sinulle rakkauden ja onnellisuuden tunteita. Olitpa adoptoinut koiran vai ostanut sen kaupasta, ne kaikki ovat eläimiä, jotka tarvitsevat omistajiensa hoitoa ja huomiota. Sinun on annettava heille välttämättömyystarvikkeita, kuten ruoka, vesi ja eläinlääketieteellinen hoito. 

On tärkeää olla vastuullinen ja omistautunut huolehtimaan toisesta elämästä. Nämä lemmikit voivat olla herkkiä ja heillä voi olla tunteita ympäröivistä asioista. Jos käytät aikaa huolehtia heistä ja saada heidät tuntemaan olonsa onnelliseksi, he palauttavat ponnistelusi rakkauden ja käpertyksen muodossa. Huomaat, että lemmikkieläimet toisinaan tuijottavat sinua tai heiluttavat häntää, kun astut huoneeseen. Nämä kaikki ovat merkkejä rakkaudesta ja kiintymyksestä. 

Riippumatta siitä, kuinka rakastat lemmikkiäsi, tulee aika, jolloin sinun on jätettävä heidät hetkeksi. Voit mennä matkalle muutamaksi päiväksi tai käydä paikassa, jossa lemmikkejä ei sallita. 

Tällaisissa tapauksissa paras tapa on jättää lemmikkisi ammattimaiselle majoituskennolle. Sen sijaan, että kutsuisit muukalaisen, kuten koiranhoitajan, kotiin tai jätät lemmikkisi naapureiden luo, on mukavampaa viedä heidät lemmikkien päivähoitoon. 

Boarding kennel tai muuten tunnettu koiran ja kissan päivähoitona on paikka, jossa voit jättää lemmikkisi maksua vastaan. Hinnat voivat vaihdella pyytämiesi palveluiden ja niiden keston mukaan. Omistajat haluavat yleensä jättää lemmikkinsä ammattilaisten käsiin sen sijaan, että jättävät heidät yksin kotiin. Tämä varmistaa heidän turvallisuutensa, aktiivisen elämäntavan ja onnellisuuden. 

Täällä Ropin eläintarhassa haluamme, että lemmikkisi ovat onnellisia ja terveitä, vaikka he olisivat poissa kotoa. Meillä on paras henkilökunta, joka on sertifioitu lemmikkieläinten ystävä ja hoitaja, joka antaa pörröiselle ystävällesi kaiken tarvitsemansa ja paljon muuta. Voit olla varma, että heille annetaan hoitoa ja huomiota ympäri vuorokauden. Ateriat ja liikuntatunnit tehdään säännöllisesti sen varmistamiseksi, että lemmikkisi noudattaa aikataulua. 

Jotkut ihmiset paheksuvat ajatusta lemmikkieläinten päivähoidoista ja haluavat mieluummin jättää koiransa tai kissansa yksin kotiin. Vaikka heidän onkin ihanteellista pysyä tutussa ympäristössä, asiantuntijat uskovat, että lemmikit tarvitsevat jatkuvaa liikuntaa ja rikastusta. 

Esimerkiksi, jos lemmikkisi on aina kotona yksin, he voivat turvautua esineisiin tai jopa paeta. Valinta viedä heidät majataloon ratkaisee nämä ongelmat ja antaa sinulle vähemmän huolta. 

Liikunnan lisäksi sinun on myös mietittävä lemmikkisi henkistä ja emotionaalista hyvinvointia. Heillä on myös tunteita ja he tuntevat kadonneita tai järkyttyneitä, kun jätät heidät kotiin. He kaipaavat sinua ja ihmettelevät, mitä tekivät väärin, kun heidät suljettiin häkkiin koko päivän. Jotkut lemmikit, etenkin koirat, ovat alttiita kärsimään erottelun ahdistuksesta. 

Ymmärrämme, että joillakin lemmikkieläinten omistajilla on varauksia jättää lemmikkinsä muukalaisten kanssa, mutta sinun ei tarvitse huolehtia mistään. Valitse paras majatalo ja voit olla varma, että lemmikkisi on turvallinen ja onnellinen. Lue oppia eduista jättää karvaisen kaverin lemmikki päivähoidossa: 

 1. Koirasi ei kärsi erottaminen ahdistus
  Koirat ja kissat ovat sosiaalisia eläimiä, he lohduttaa tietää omistajansa on noin. Jos lähdet matkalle tai mene töihin joka päivä, he voivat tuntea itsensä yksinäisiksi tai jopa kärsiä erottelumielestä. Voit välttää tämän viemällä heidät lemmikkieläinten päivähoitolaitokseen ja antamalla ammattilaisten ottaa tehtävän vastaan, kun olet poissa. 

Tällä tavalla lemmikkisi on onnellisempi ja sillä on jotain odotettavissa joka päivä. Heillä on myös ympärillä hoitajia ja muita koiria pitääkseen heidät seurassa. Jos jätät heidät lemmikkieläinten päivähoitoon, kun olet poissa, molemmille osapuolille on hyötyä pitkällä aikavälillä. 

 1. Lemmikkisi on sosiaalinen ja voi leikkiä muiden kanssa
  Jos sinulla on vain yksi lemmikki, on todennäköistä, että he ovat tottuneet olemaan kodeissa ja ihmisten ympärillä koko ajan. He eivät näe muita ihmisiä omistajiensa ulkopuolella ja pelkäävät tai jopa vihastuvat tavatakseen uusia ihmisiä. Lemmikkisi tuominen päivähoitoon voi olla ratkaisu tähän ongelmaan. 

He tapaavat paitsi uusia ihmisiä myös altistuvat muille koirille ja kissoille. Tämä antaa heille mahdollisuuden pelata ja pitää hauskaa jonkun muun kuin omistajansa kanssa. Aivan kuten ihmiset, koirat ja kissat ovat sosiaalisia ja menestyvät, jos ne otetaan käyttöön uudessa yrityksessä. 

 1. Lemmikkisi on turvassa haitoilta
  Kun jätät lemmikkisi kotiin, he voivat joutua vaikeuksiin. Koko päivän yksin oleminen saa heidät tuntemaan itsensä yksinäisiksi tai kyllästyneiksi, joten he turvautuvat tekemään muita asioita. Jotkut lemmikkieläimet purevat asioita pitääkseen ikävyytensä loitolla, kun taas toiset voivat käydä talon ympäri etsimässä ruokaa.

Pahin tapaus on, että lemmikkisi voi mahdollisesti paeta. On olemassa useita tapauksia, joissa lemmikit ovat hypänneet aidan yli tai kaivaneet porttien alle päästäkseen talosta. He voivat olla vaarassa loukkaantua tai kadota, kun he pääsevät ulos. 

Tämä tilanne voidaan välttää, jos tuot heidät lemmikkieläinten päivähoitoon ollessasi poissa. Talonmiehet voivat huolehtia heistä säännöllisesti ja varmistaa, että he ovat turvallisia. 

 1. Lemmikilläsi on vakaa rutiini, jota noudatetaan päivittäin
  Toisin kuin ihmisillä, lemmikkieläimet haluavat noudattaa tiettyä aikataulua. He tietävät, milloin ateria-ajat ovat ja milloin on aika käydä kylvyssä. Poikkeaminen tavallisesta aikataulustaan ​​voi aiheuttaa joitain ongelmia heidän asenteessaan ja edistymisessä koulutuksessa. Jos jätät heidät kotiin, heillä on tuskin rutiini, johon pitää kiinni. 

Tämän ongelman ratkaisemiseksi paras ratkaisu on tuoda heidät lennolle kenneliin, kun olet poissa. Ammattimaiset talonmiehet varmistavat, että he noudattavat aikataulua, syömistä, leikkiaikaa tai liikuntaa. Heidän mielensä on varattu ja he tietävät mitä odottaa päivittäin. 

 1. Sinun ei tarvitse huolehtia lemmikistäsi niin paljon
  . Paras tapa viedä lemmikkisi lennolle kenneliin on, että huolehdit heistä vähemmän. Lemmikkisi ei aiheuta ongelmia satuttaa itseään kotona tai pilata sohvaa. Jotkut lemmikkieläinten omistajat käyttävät jopa lounastaukonsa mennäkseen kotiin ja tarkistamaan, onko kaikki edelleen kunnossa. Voit jättää hyvästit näistä huolista, kun jätät koirasi päivähoitoon.

Omistajan mielenrauhasta on hyötyä, koska et saa häiritä tai huolehtia pörröisestä ystävästäsi koko ajan. Voit olla varma, että he ovat turvallisia ammattilaisten käsissä. 

 1. Voit rekisteröityä erilaisiin palveluihin
  Yksi lemmikkieläinten päivähoidon eduista on, että ne eivät ole vain turvallisia, vaan myös viihdyttävät. Heidän fyysinen ja henkinen terveytensä haastetaan ja heidät tutustutaan uusiin hauskoihin asioihin päivittäin. Ammattimaiset talonmiehet ovat töissä ja varmistavat, että kaikilla on hauskaa. 

Jotkut päivähoidot tai majatalot tarjoavat päivittäistä toimintaa, kuten tottelevaisuuskoulutus, uinti, leikkiaika ja paljon muuta. Pieni rahasumma ei ole mikään verrattuna siihen, että rakas lemmikkisi on turvassa ja jolla on aikaa elämäänsä. 

 1. Lemmikkien majoituskenno on edullisempi
  On väärinkäsityksiä siitä, että majatalot tai päivähoidot ovat kalliita. Tämä ei ole täysin totta, koska on joitain palveluita, jotka tarjoavat paketteja edulliseen hintaan. Voit ilmoittautua jäseniksi ja ajoittaa lemmikkisi pysymään majoituskohteessa muutaman päivän viikossa. 

Rahan kerääminen lemmikkieläinten päivähoitoon on sen arvoinen, varsinkin jos huolehdit aina jättämästä heitä kotiin. Lemmikkisi on turvassa ja pitää hauskaa, vaikka olet poissa töistä tai lomalla.

Tietoja Ropin eläintarhasta

Roppi Zoo on eläintarha, joka sijaitsee Suomessa. Omistettu lemmikkien hoidolle ja hoidolle, haluamme olla siellä karvaisia ​​ystäviäsi varten. Jos olet matkalla tai oleskelet lemmikkivapaalla vyöhykkeellä, voit jättää turkisvauvasi tänne kanssamme. Joihinkin muihin palveluihimme kuuluu myös tilavia lemmikkieläinhuoneistoja, päivittäistä liikuntaa ja vieraanvaraisia ​​hoitajia. 

Jos olet kiinnostunut pääsemään lemmikkisi kanssa meille, älä epäröi lähettää meille sähköpostia osoitteeseen roppi@roppi.fi.